Coberta Immersa

Aquesta coberta de piscina, és l’element imprescindible per tal de dotar a la seva piscina de la seguretat que vostè vol oferir als més petits de la casa. Alhora, tenim cura de la neteja de la seva piscina, ajudem a mantenir la temperatura òptima de bany i minimitzem la pèrdua d’aigua degut a l’evaporació.

La Immersa és un cobertor per a piscina de lamel·les enrotllable (tipus persiana)  dins el mateix bas de la piscina, accionada mitjançant un interruptor amb clau. La seva motorització elèctrica, es troba instal·lada dins el mateix eix que recull la coberta.

No necessita cap mena d’obra prèvia a la seva instal·lació, podent-se adaptar a piscines ja acabades. La zona d’enrotllat, es protegeix en la seva banda superior gràcies a un recobriment de taulons d’Ipé i en l’interior de la piscina mitjançant una paret de PVC reforçada.

Cobertor per a piscina tipus persiana per a piscines de fabricació francesa, única que supera àmpliamentamb la normativa NF P 90-308 relativa a la seguretat davant caigudes sobre la seva superfície.

Les lamel·les poden ésser de quatre color diferents, depenent de l’ambientació que vulgui aconseguir. Fabricades en PVC de nova generació i amb seccions més gruixudes anti taques i raigs UV, són compatibles als tractaments amb clor i sal de la seva piscina. Les lamel·les o costelles de PVC gama Premium  s’entreguen amb una garantia de 5 anys. La motorització gaudeix d’una garantia a 7 anys.

I ara, amb comandament a distància solar amb avisos en pantalla sense increment en el preu.

I ara també disponible la nova Immersa Eco, sense envà de separació ni tarima superior i a un preu imbatible.