Com treballem

Disseny Personalitzat

A Cobercat, disposem d’un departament comercial i de disseny que l’assessorarà per tal de trobar la solució que millor sadapta a les seves necessitats.

Ens posem a la seva disposició per tal que ens exposi quina és la coberta de piscina que desitja. El nostre departament d’enginyeria, durà a terme la seva planificació. Donarem tots els paràmetres i instruccions necessàries a l’instal·lador de la piscina en el cas d’obres de nova realització. Sincronitzarem les feines a dur a terme per tal d’agilitzar tots els processos de muntatge de la manera més acurada.

Tots els sistèmes de cobertura per a piscina emprats per Cobercat, compleixen les normatives més estrictes a nivell de seguretat dictades per la Unió Europea. Les nostres cobertes per a piscina, de fabricació espanyola i francesa depenent del tipus de coberta, estan subjectes a un estricte control de producció per tal de garantir que tots els materials emprats, segueixen les normatives més exigents a nivell mediambientals.

 

Cobertes elevades

Les nostres cobertes de piscina d’alumini i policarbonat, són fabricades sota la norma ISO 9001:2008 i  la normativa relativa a la seguretat NF P 90-309.

Sempre emprem alumini de primera extrussió sota certificat de qualitat, policarbonat amb protecció UV a ambdues cares i tota la cargoleria és d’acer inoxidable i amb qualitats AISI 304 y AISI 316. Treballem mitjançant perfils d’alumini corbats, minimitzant al màxim el nombre se talls i unions en les nostres estructures. D’aquesta manera, augmentem la resistència de la coberta davant els efectes del vent i la neu, minimitzem el contacte de l’alumini sense tractament amb la humitat i millorem la rigidesa de l’estructura davant els moviments de la coberta.

Cobertes tipus persiana

Les nostres cobertes de lamel·les, superen en escreix les exigències adscrites a la norma NF P 90-308 que fa referència als espectes relacionats amb la seguretat de la seva zona de bany. Superem amb més d’un 50% el pes admès en les proves referents a l’enfonsament.