Coberta enrotllable per piscina econòmica

Cubierta enrollable Immersa Eco

Us presentem una nova coberta de persiana per piscina. Es tracta de la Coberta Immersa Eco, la germana petita de la coberta automàtica per piscina  Immersa.

Aquesta coberta enrotllable per a piscina ens presenta dues grans novetats respecte la Immersa:

– No necessitem instal·lar el separador de PVC en l’interior de la piscina ni la tapa protectora en la seva part superior. La coberta automàtica per piscina Immersa Eco, s’ha dissenyat per tal que la mateixa persiana sigui l’encarregada de protegir el recollidor de lamel·les una vegada el cobertor s’hagi cargolat.

Les lamel·les tenen una torsió superior en el seu revers de manera que poden flexionar-se en ambdós sentits i així poden enrotllar-se en dos sentits. La motorització també disposa de dos sentits de rotació. Així aconseguim que la mateixa persina de la piscina pugui fer de protecció superior davant a possibles caigudes a l’interior de la piscina quan el cobertor és enrotllat.

D’aquesta manera, podem oferir-los una persiana enrotllable per tal d’instal·lar-la a l’interior de la piscina i amb un preu imbatible.

Fins a un 40% més econòmica que les seves competidores !! (Demani’ns pressupost sense compromís)

En el video, demostració de funcionament de les nova coberta automàtica de piscina tipus persiana enrotllable.

Cobertor per a piscina tipus persiana per a piscines de fabricació francesa, única que supera àmpliamentamb (més d’un 50% suport de pes al damunt seu) la normativa NF P 90-308 relativa a la seguretat davant caigudes sobre la seva superfície.

Les lamel·les poden ésser de quatre color diferents, depenent de l’ambientació que vulgui aconseguir. Fabricades en PVC de nova generació i amb seccions més gruixudes anti taques i raigs UV, són compatibles als tractaments amb clor i sal de la seva piscina.