Cobertes de piscina altes

Coberta Telescòpica per a Piscina

Coberta per a piscina que ens permet circular pel seu interior d’empeus. La coberta anirà tancada en els seus laterals i frontals mitjançant policarbonat compacte (totalment transparent).

Durant els mesos d’estiu, tindrem la possibilitat de moure els mòduls d’un a un, fent-los correr cap un dels extrems de la zona de bany. Els mòduls, es recolliran l’un dins l’altre fins deixar tota la coberta recollida dins l’espai d’un únic mòdul de la coberta de la seva piscina.

Opcionalment, podrem dur a terme l’obertura de la coberta de piscina des de qualsevol dels seus mòduls centrals. Aquesta opció resulta molt interessant durant els mesos de primavera i estiu, quan el que volem és tant sols ventilar la nostra coberta.

En els frontals, diposarem de portes correderes d’una o dues fulles, o bé de portes en forma d’acordió amb obertures màximes.

També li oferim la possibilitat d’adaptar-nos a les seves necessitats instal·lant mòduls en forma circular.

Les cobertes per a piscina altes podran ésser simètriques (recolzant amdós laterals al terra) o bé adossades a una paret . Aquestes aniran fixades en un dels seus laterals contra o a sobre d’una paret ja existent per tal d’aprofitar al màxim l’espai de la seva piscina coberta.

Estructura d’alumini i acer inoxidable, materials que aseguren la llongevitat de la nostra coberta de piscina. Al contrari que les cobertes per a piscina de fusta, aquests materials no necessiten manteniment ni pateixen dilatacions ni contraccions degut als canvis de temperatura o humitat en l’aire.  En referència a l’estètica, oferim una àmplia gama de colors en el lacat de l’alumini. Des de qualsevol de la carta RAL fins a imitacions en fusta espectaculars.

I ara,  instal·lem llums leds per a il·luminar la coberta de piscina durant les nits. El resultat és espectacular.

Coberta Fixe per a Piscina

Coberta per a piscina que ens permet circular pel seu interior drets. La coberta podrà ésser tancada en els seus laterals i frontals mitjançant policarbonat cel·lular (amb càmara d’aire) o bé policarbonat compacte (totalment transparent).

Durant l’època de temperatures més altes, podrem obrir totalment els laterals i fins i tot les finestres que podem instal·lar en el sostre. Els laterals podran obrir-se gràcies a les portes d’obertura vertical o bé fent que corrin lateralment.

En els frontals, diposarem de portes correderes d’una o dues fulles, o bé de portes en forma d’acordió amb obertures màximes.

Oferim la possibilitat d’adaptar-nos a les seves necessitats instal·lant mòduls en forma circular en els extrems de la coberta de la piscina.

Les cobertes podran ésser simètriques (recolzant amdós laterals al terra) o bé adossades a una paret . Aquestes aniran fixades en un dels seus laterals contra o a sobre d’una paret ja existent per tal d’aprofitar al màxim l’espai de la seva piscina.

Totes les nostres cobertes altes poden anar equipades amb sistema de llums amb la màxima seguretat.