Coberta Submergida

persiana enrollable piscina

Suposem que volguem instal·lar una coberta enrotllable en una piscina de manera discreta i alhora sense perdre espai a l’aigua. La coberta Submergida ens permet  protegir la piscina, mantenir-la neta  i sempre deixant oculta la mecànica  i les lamel·les quan el cobertor estigui enrotllat.

La coberta Submergida passa a ser un banc en l’interior de la seva piscina on reposar amb aigua fins la cintura. Una zona de poca profunditat per als més petits. En piscines amb escales interiors també podem instal·lar el cobertot com un primer esglaó.

Oferim tres modalitats bàsicament:

tipos cubierta sumergida

  • La coberta es recull en un fals terra en la part profunda de la piscina. 1 m aprox de profunditat. S’hi instal·la una paret vertical divisoria de PVC.
  • El cobertor resta ocult sota una zona de platja que pot ser l’inici de les escales d’accés a la piscina.
  • La coberta s’instal·la en el fons de la piscina deixant la tapa d’accés al nivell del terra. (sota estudi i amb motoritzacions especials)

En aquest tipus de cobertura tipus persiana, disposem d’una tapa abatible per tal d’accedir a la mecànica per fer-ne el manteniment o neteja. Aquesta tapa podrà ser de PVC o bé podrà estar formada per diferents safates en acer inoxidable que podrem revestir del mateix material que la piscina (gressite). En aquesta segona opció, la discreció serà màxima i la coberta restarà oculta en els moments de bany.

tapa pvc tapa embaldosada cubierta

Coberta tapa PVC  /  Coberta tapa Inox enrajolada

La coberta Submergida es podrà equipar amb lamel·les de PVC (5 colors diferents) o amb lamel·les de policarbonat que ens aportaran una mica més de temperatura i resistència.

La motorització s’accionarà mitjançant comanadament a distància i la coberta es recullirà en un temps inferior als 3 minuts (depenent de llargada de la piscina).

La motorització del cobertor podrà allotjar-se en l’interior del mateix eix que enrotlla la coberta o en una cambra seca al marge de la piscina.

Es tracta d’una solució per a protegir la piscina tant indicada per a piscines ja existents com per a piscines d’obra nova.