Coberta plana mòbil

La coberta plana de piscina Cobercat és una plataforma de fusta sintètica per tapar la piscina mitjançant una estructura rígida que es desplaça amb facilitat.

Aquesta tarima de deck sintètic es mou de manera manual o de manera automàtica gràcies a un motor. Es tracta de la millor solució si volem cobrir la piscina per tal d’aprofitar l’espai mentre no ens banyem. Així gaudirem durant els mesos d’hivern de tot l’espai del jardí. Podrem caminar sobre la coberta i la piscina, col·locar-hi mobles de jardí o simplement aprofitar la terrassa mòbil com a  zona de joc.

Podem cobrir la piscina de diferents maneres depenent del número de mòduls emprats i de si preferim una coberta plana o amb diferents alçades. Pel què fa al deck sintètic de la plataforma, es tracta d’un material de màxima resistència i durabilitat. El seu alt rendiment tècnic es completa amb una facilitat en el manteniment i la neteja. Disposem d’una amplia gama de colors en l’estructura metàl·lica i en les lamel·les de fusta sintètica.

La coberta necessita tan sols d’una guia en un dels laterals per lliscar fàcilment i sense perdre la seva trajectòria. Ambdós laterals això sí, hauran de lliscar sobre paviment o superfície rígida i resistent.

La plataforma de fusta sintètica mòbil gaudeix d’una resistència i rigidesa màxima. Podrem caminar,  prendre el sol o seure al voltant d’una taula en l’espai que d’altra manera seria inutilitzable. A més mantindrem l’aigua de la piscina neta i amb una temperatura òptima.

L’estructura tanca hermèticament la piscina evitant l’entrada d’aigua de pluja, fulles i pols. Màxim aïllament i seguretat assegurada.

En definitiva es tracta d’un terra mòbil per tal d’ocultar la piscina quan més ens convingui i no perdre els metres destinats a la piscina durant els mesos d’hivern.

Més informació (cas pràctic en el nostre blog)