Coberta plana mòbil

La coberta plana de piscina Cobercat és una plataforma de fusta sintètica per tapar la piscina mitjançant una estructura rígida que es desplaça amb facilitat.

Aquesta tarima de deck es mou de manera manual o opcionalment gràcies a un motor. Es tracta de la millor solució si volem cobrir la piscina per tal d’aprofitar l’espai mentres no ens banyem o durant els mesos d’hivern. Així, podrem caminar sobre la coberta i la piscina, col·locar-hi mobles de jardí o simplement aprofitar la terrassa mòbil com a  zona de jocs.

La plataforma de fusta sintética mòbil gaudeix d’una resistència i rigidesa màxima. Podrem caminar,  prendre el sol o seure al voltant d’una taula en l’espai que d’altra manera seria inutilitzable. A més mantindrem l’aigua de la piscina neta i amb una temperatura òptima.

Podem cobrir la piscina de diferents maneres depenent del número de mòduls emprats i de si preferim una coberta plana o amb diferents alçades. Pel què fa al deck sintètic de la plataforma, es tracta d’un material de màxima resistència i durabilitat. El seu alt rendiment tècnic es completa amb una facilitat en el manteniment i la neteja. Disposem d’una amplia gama de colors en l’estructura metàl·lica i en les lame·les de fusta sintètica.

 

 

En definitiva es tracta d’un terra o tarima mòbil per tal d’ocultar la piscina quan més ens convingui i no perdre els metres destinats al bany durant els mesos d’estiu.

Més informació (cas pràctic)