Coberta enrotllable exterior

Aquestes cobertes de piscina tipus persiana, són l’element imprescindible per tal de dotar a la seva piscina de la seguretat que vostè vol oferir als més petits de la casa. Alhora, tenim cura de la neteja de la seva piscina, ajudem a mantenir la temperatura òptima de bany i minimitzem la pèrdua d’aigua degut a la evaporació.

S’instal·laran sobre la mateixa corona o a la vora de l’aigua i s’accionaran mitjançant el simple gir d’una clau.

El motor que acciona la recollida o el desplagament de la coberta, s’alimentarà mitjançant corrent elèctric de la xarxa o bé a través d’un captador solar que acumula electricitat. Aquest captador o placa solar, és orientable depenent de la ubicació de la coberta i la posició del sol. L’acumulador elèctric, ens assegura 50 cicles d’obertura en cas de no gaudir de sol durant èpoques ennuvolades o durant les nits.

Aquesta gama de cobertes enrotllables per a piscina, proporcionen tots els avantatges de les cobertes de lamel·les a un preu molt competitiu.

Les lamel·les d’aquest tipus de persiana poden ésser de quatre color diferents, depenent de l’ambientació que vulgui aconseguir. Fabricades en PVC de nova generació i amb seccions més gruixudes anti taques i raigs UV, són compatibles als tractaments amb clor i sal de la seva piscina. Tan les lamel·les o costelles de PVC així com les motoritzacions d’aquestes cobertes s’entreguen amb una garantia de 3 anys en la gama Estandard  i una garantia de 5 anys en la gama Premium.

Ens adaptem a la forma de la seva piscina.