Coberta Bancada

La Bancada és una coberta de lamel·les enrotllable accionada mitjançant un interruptor amb clau. La seva motorització, s’alimenta a través d’una bateria que acumula electricitat gràcies a un captador d’energia solar o bé directament conectada a la xarxa d’electricitat.

En aquesta coberta de piscina, les lamel·les un cop recollides resten dins d’una estructura de PVC o bé de fusta d’Ipé a mode de banc. D’aquesta manera i mentres vostè gaudeix de la seva piscina, la coberta restarà amagada dins d’una estructura que podrà aprofitar com a banc.

La coberta Bancada, és l’element imprescindible per tal de dotar a la seva piscina de la seguretat que vostè vol oferir als més petits de la casa. Alhora, tenim cura de la neteja de la seva piscina, ajudem a mantenir la temperatura òptima de bany i minimitzem la pèrdua d’aigua degut a la evaporació.

Les lamel·les poden ésser de quatre color diferents, depenent de l’ambientació que vulgui aconseguir. Fabricades en PVC de nova generació i amb seccions més gruixudes anti taques i raigs UV, són compatibles als tractaments amb clor i sal de la seva piscina. Tan les lamel·les o costelles de PVC així com les motoritzacions d’aquestes cobertes s’entreguen amb una garantia de 5 anys.