Prolongar temporada de bany en la piscina

Coberta piscina adossada

Ens trobem en un país amb un final d’estiu i tardor suaus amb temperatures temperades. Es tracta del moment idoni per tal de treure el màxim profit i gaudir al màxim de la piscina. Amb la instal·lació d’una coberta de piscina ens assegurem poder allargar els mesos de bany fins a l’inici de l’hivern sense necessitat de cap mena d’escalfament de l’aigua. Amb les cobertes de piscina podem assegurar:

· Prolongar el bany durant tres mesos respecte a piscines sense cobertura, sense despeses energètiques afegides.

· Manteniment de la piscina neta sense les fulles caigudes que proliferen en el jardí durant la tardor.

· Guanyar l’interior de la coberta com a zona lluminosa ideal per al temps de lectures i joc. Lluerna càlida i confortable.

· Zona de protecció per a les nostres plantes durant els mesos més freds.

· Protecció per al nostre mobiliari de jardí, protegit del fred i la pluja.

D’aquesta manera, no només ens trobem davant una solució a l’hora de tenir la nostra piscina a punt pel bany gran part de l’any sinó que guanyem un espai en el jardí que fins ara restava infrautilitzat durant els mesos més freds.

Si a més amés volguéssim utilitzar la piscina durant tot l’any, només ens caldria instal·lar una bomba de calor per escalfar l’aigua durant l’hivern. Aquesta bomba de calor, gaudiria d’una eficiència màxima amb un tancament d’alumini per a minimitzar les pèrdues de temperatura.

Els tancaments en els jardins tipus lluernari que són populars en països nòrdics i de tradició anglosaxona. Ara arriben als nostres jardins gràcies a les cobertes de piscina.