Plataforma de fusta per tapar la piscina

cubierta plana de madera

Presentem un nou projecte de plataforma de fusta mòbil per a una piscina a Catalunya (Baix Llobregat).

Es tracta d’una tarima de fusta que es mou manualment des de sobre de la piscina cap a un dels seus extrems. L’estructura d’alumini i acer inoxidable de gran resistència i rigidesa es revesteix de panells de fusta sintètica.

Prestacions màximes amb el mínim impacte

  • Seguretat. Resistència de fins 200kg/m². La coberta es pot bloquejar mitjançant clau.
  • Neteja. La coberta aïlla totalment l’aigua de la piscina de pols, fulles i insectes.
  • Temperatura. Creem una barrera tèrmica i lliure d’aigua de pluja totalment estanca.
  • Aprofitament de l’espai. Fora del temps de bany aprofitarem l’espai del nostre jardí al màxim.
  • Moviment senzill i pràctic. Sense esforços i de manera segura. Motorització opcional.

Un cas Pràctic

En aquest cas, els clients tenien un jardí amb unes mides reduïdes però estaven interessats en disposar de piscina durant l’estiu. Des d’un primer moment varen tenir clar que la nostra coberta plana de fusta seria una solució adient a les seves necessitats. Varem dissenyar juntament amb ells una solució pràctica i elegant per tal no reduïr la superfície de jardi i alhora disposar de la zona de bany.

Finalment els clients varen optar per una obertura central amb dos mòduls. Tant les mides dels dos mòduls de la coberta com els colors del lacat de l’estructura d’alumini així com el color del deck sintètic varen ser escollits segons l’entorn.

El moviment de la tarima de fusta és fàcil i ràpid i ni tan sols necessita de motorització. Una sola persona mou la coberta sense cap esforç i de manera ràpida (menys de 30 segons). Podem obrir i tancar la zona de bany les vegades que siguin necessàries durant cada dia.

En resum, la coberta plana de fusta està indicada per jardins de reduïdes dimensions o en casos on es vol minimitzar l’impacte visual d’una coberta amb volum.