La coberta de piscina com a prolongació de la casa

 

Cubierta piscina fachada casa

Les cobertes adossades ens permeten incorporar l’espai de la piscina a la nostra llar, sense necessitat de sortir a l’exterior.

En aquest cas que us mostrem, hem recolzat l’estructura d’alumini a la paret de la casa. Una sèrie de portes plegables d’alumini separen un espai original de la casa amb  l’espai de bany. Amb la coberta adossada a la casa, podem escollir mitjançant una combinació de portes i depenent de l’època de l’any i les condicions climàtiques quina és la temperatura que volem en la zona de piscina:

  • Coberta de piscina separada de l’habitatge i de l’exterior. Totes les obertures tancades.
  • Coberta dins de l’ambient de la casa i aïllada de l’exterior.
  • Cobertura de la piscina totalment oberta a l’exterior i comunicada amb la casa. Totes les portes obertes.

En aquest cas que us presentem, l’estructura es va lacar en color gris antracita i es varen instal·lar llums en els arcs estructurals. A més a més, el client va demandar disposar de finestres en el sostre per tal d’eliminar la condensació de manera ràpida i eficaç.

La coberta adossada lliscant, com a ampliació de la casa, es converteix en una opció molt interessant en els projectes on volem incorporar o apropar la zona de bany als espais habitables de casa nostra.

Com sempre, les nostres cobertes de piscina es fabriquen a partir de dissenys estudiats i executats de manera personalitzada. I com sempre, la diferència rau en els detalls i en les terminacions.