Coberta per piscina a Barcelona

Cobertura piscina

La nova coberta per piscina Vanguard acaba d’arribar i està essent la coberta amb més acceptació dels darrers anys.

Una coberta de piscina adaptada a cada client

 

Aquesta és la darrera cobertura per piscina instal·lada. En aquesta ocasió, els clients requerien que durant els mesos de més calor i una vegada recollida la coberta, poguessin apartar-la de sobre la làmina d’aigua, podent gaudir de tota la piscina a cel obert. També ens van demanar no haver de patir pel vent de la zona i que sobretot fos pràctica. Poder gaudir d’una coberta de poc menys de 2 metres d’alçada a un  preu reservat fins ara a cobertes de poc més d’un metres d’alçada també va pesar en la decisió presa.

Com veureu, l’accés a l’interior de la coberta es du a terme des d’un dels seus frontals. La porta s’ha fabricat descentrada respecte el centre, per tal que concordés amb les escales de la piscina. Al mateix temps es buscava poder disposar de la màxima altura en un dels laterals, on el pas ronda els 180 cm d’alçada.

La nova coberta de piscina Vanguard es pot moure amb una sola mà per part de qualsevol persona sempre i quan disposi de la clau de desbloqueig. Els mòduls es mouen de manera independent els uns respecte els altres, podent obrir qualsevol mòdul intermedi per tal de gaudir de la piscina a cel obert sense necessitar obrir els mòduls dels extrems. En èpoques estivals, el client podrà obrir la coberta en la seva totalitat i en menys de 3 minuts sense cap esforç.

Si voleu cobrir la vostra piscina d’una manera elegant i alhora trencadora, a bon preu i amb una garantia màxima, la coberta Vanguard és la vostra coberta de piscina.

Ens adaptem a les necessitats del nostres clients. En el següent video, un altre exemple en el qual els clients varen voler reduir al màxim l’alçada de la coberta.