Cobertes per spa i jacuzzi

Tapar spa o jacuzzi

Què puc fer per tal de gaudir del meu spa o jacuzzi tot l’any ?

Oferim la solució perfecte per poder fer ús del seu spa en dies de fred o pluja en un tancament sec i atemperat i alhora poder fer-ho a cel obert els dies d’estiu.

Cobercat us presenta la coberta automàtica per a jacuzzi i spa. Amb ella podreu protegir el vostre spa tot l’any de les inclemències climàtiques externes i la pols, mantentint-lo en perfectes condicions durant molt més temps.

Els mòduls telescòpics i independents de la coberta, ens permeten depenent de les necessitats en cada moment tapar totalment o parcial l’spa, o tan sols  obrir per tal de ventilar l’interior de la coberta de spa. També permet replegar tota l’estructura i deixar-la recollida en un espai de dos metres fora de la zona de gaudi del propi spa. I tot en pocs minuts i sense cap mena d’esforç.

Durant l’hivern, accedireu al càlid interior del tancament a través de la porta principal instal·lada en el frontal o bé ho fareu mitjançant la porta corbada situada en un del seus lateral. Tots els tancaments de la coberta estan equipats amb clau de seguretat.

No requereix manteniment i disposareu del vostre spa en perfectes condicions en tot moment. No us perdeu la possibilitat d’entrar al vostre spa cobert en un dia de pluja o neu aliens al fred de l’exterior.

A l’hora d’adquirir una coberta pel vostre spa podreu  escollir les mides el color i els materials a emprar.

 

Disposem també d’altres models.