Cobertes de piscina a Mallorca, Menorca i Eivissa.

Cubierta de piscina en Mallorca

Des de Cobercat oferim la nostra gama de cobertes per piscina a les illes Balears des de fa més de 18 anys.

Oferim un equip tècnic que s’encarrega de donar informació i assessorament tècnic als nostres clients a les illes i de dur a terme instal·lacions a Balears i fer-ne la post-venta quan sigui necessari.

Hem instal·lat a les Illes Balears cobertes de tot tipus. Des de cobertes planes de piscina fabricades en alumini i fusta sintètica fins grans cúpules per piscina d’ús públic.

El nostre equip tècnic l’acompanyarà des de la primer presa de contacte amb el nostre catàleg de productes fins a la instal·lació i manteniment de la seva coberta.

Hem observat que depenent de quin sigui el seu lloc de residència, els interessos dels nostres clients varien:

Cobertes de piscina a Mallorca

A Mallorca les cobertes planes (tipus terra mòbil) i les cobertes altes destinades al bany durant tot l’any són en les que els nostres clients solen estar interessats.

En les cases rurals amb amplis jardins a l’interior de l’illa, les cobertes de piscina altes són les més indicades.

D’altra banda i durant els darrers anys, les cobertes planes de fusta en jardins urbans han començat a ésser contemplades com a solució per a aprofitar els metres ocupats per la piscina coma terrassa habitable. Així, la coberta plana mòbil comença a ser habitual en els patis i jardins de Palma o en patis de cases en ambients urbans.

Cobertes de piscina a Menorca

Hem instal·lat varies cobertes de piscina a Menorca en hotels i en habitatges particulars. Malgrat la tramuntana que algunes vegades castiga l’illa, les nostres cobertes estan dissenyades i instal·lades per tal de resistir cops de vent de fins a 140 km/h (en la seva estructura d’alumini).

Com sempre, en les cobertes telescòpiques recomanem la instal·lació de les cúpules per piscina mitjançant guies que en faciliten l’ús i confereixen màxima seguretat davant el vent del nord.

 

Cobertes de piscina a Eivissa i Formentera

Tan a Eivissa com a Formentera, les cobertures per a piscina més instal·lades són les més baixes. El clima càlid de les Pitiüses fa que necessitem una coberta que protegeixi i escalfi l’aigua de la piscina amb el mínim impacte visual. Essent zones amb alta ocupació en els mesos d’estiu, la coberta assegura el manteniment de l’aigua de la piscina en perfecte estat per tenir-la a punt en tot moment.

Amb Cobercat la seva cúpula o coberta de piscina a Mallorca, Menorca i Eivissa molt més fàcil i econòmica.