Cobertes de piscina a Girona

Cobercat és una empresa dedicada a la instal·lació de cobertes de piscina amb especial influència en les comarques gironines.  Des de fa 20 anys, tenim un departament tècnic especialitzat i dedicat en exclusiva als projectes de cobertura a la província de Girona. Girona té dues zones on hem de tenir especial atenció degut a les seves condicions climatològiques.

Cobertes de piscina a la Costa Brava.

La instal·lació de cobertes a comarques com l’Alt Empordà i el Baix Empordà requereix d’un tipus de cobertes adaptades a zones amb condicions de vent extremes. Les nostres cobertes telescòpiques s’equipen sempre amb un sistema de guies . 

Aquest sistema de guies asseguren les nostres cobertes davant les fortes ratxes de vent a les que es veuran exposades en aquesta zona. Les instal·lacions dutes a terme a les comarques de l’Alt i el Baix Empordà són estudiades amb molta cura pel nostre departament tècnic.

Coberta de piscina a Girona

 

Cobertes de piscina al Ripollès i la Garrotxa.

Especialment  en les cotes més altes, les precipitacions en forma de neu durant la temporada hivernal acumulen gruixos i pesos significatius. Les nostres cobertes es fabriquen tenint en compte els càlculs estructurals adaptats a cada zona geogràfica. Per suportar lespossibles càrregues de neu, corbem les perfils estructurals de la coberta per tal de reforçar l’estructura. Depenent de l’alçada on instal·lem la seva coberta li farem un estudi detallat de la mateixa.

Cubierta de piscina en zona de nieve

 

Des de Cobercat dediquem especial atenció a la província de Girona, una de les zones on més instal·lacions de cobertes de piscina hem dut a terme els darrers vint anys.

Per suposat, també instal·lem cobertes de piscina a La Selva, el Gironès i el Plà de l’Estany. Com en els darrers casos i depenent de l’alçada on es trobi la piscina i la seva proximitat a la costa, valorarem la opció me adient en cada cas.

Pot contactar amb nosaltres a través del nostre formulari  exposant-nos el seu projecte.