Cobertes baixes piscina

Són molts els clients que a l’hora de plantejar la cobertura de la piscina, ens mostren la seva preocupació per tal de trobar una solució que no causi un impacte visual negatiu a l’entorn de la seva piscina.

En algunes ocasions, tenim por de que la coberta ens pugui treure visibilitat o donar la sensació d’enxiquir el nostre espai de lleure.

És en aquests casos quan recomanem la instal·lació d’una coberta de piscina baixa o plana.  Malgrat no tracatar-se d’estructures molt altes, ens permetran el bany en el seu interior si planifiquem i dissenyem correctament l’espai i els diferents usos que li vulguem donar. A més a més, les cobertes baixes de piscina ens permetran recollir tota la llargada en tan sols dos metres degut a que els diferents mòduls entraran un dins de l’altre fins quedar recollits en un mínim espai.

Avantatges de les cobertes baixes cobercat:

· Baix impacte visual en l’entorn

· Indicada per jardins reduïts

· Preus ajustats , la coberta de piscina més econòmica

· Possibilitat de recollir-les en un extrem de la piscina i en molt poc espai

· Facilitat de moviment de totes les cobertes per part d’una sola persona

· Malgrat la poca altura, permet el bany en el seu interior

Cobercat ofereix una amplia gama de cobertes baixes que van des dels 90 cm fins als 190 cm d’alçada. Busquem la combinació perfecta de materials, mides i colors per tal de fer de la cobertura de la piscina un element decoratiu que doni un plus estètic i funcional al vostre jardí.