Coberta enrotllable en piscina de revista

Captura5

Hem dut a terme la instal·lació d’una coberta enrotllable submergida en una piscina a Formentera digna de revista. Es tracta d’un projecte que ha aparegut en diferents mitjans especialitzats en arquitectura, dissenyat per l’arquitecte Marià Castelló en col·laboració amb Pedro Mota i en José Mota.

Fotografies cedides per Es Pujol de s’Era.

Els responsables del projecte veien imprescindible el fet de que el sistema de cobertura tingués el mínim impacte visual i respectés l’estètica de l’obra així com el paisatge Formenterenc.

Varem rebre l’encàrrec de fabricar i instal·lar una coberta automàtica per piscina de tipus Immersa, amb una làmina d’aigua de 4m x 15m. La part de l’eix i  la mecànica d’aquest, resta oculta a la vista del banyista en un calaix cobert en la seva part superior per la mateixa tarima de fusta de pi tractat que recobreix la zona de la terrassa. El cobertor, destinat a mantenir l’aigua neta i a temperatura òptima, es desplega sobre la superfice de la piscina de manera automàtica accionant un comandament a distància.

Al tractar-se d’una piscina desbordant en un dels seus laterals, les lamel·les tipus persiana de la coberta s’equiparen amb un sistema especial i patentat per tal d’evitar que la coberta es desvïi al no tenir paret de referència per on desplaçar-se sense desviar la seva trajectòria.

Cobercat instal·la cobertes de piscina a tota la península i a illes Balears i Canàries.