Coberta de piscina enrotllable i automàtica

Aquesta és la darrera coberta tipus persiana que hem instal·lat aquest  mes de desembre. Es tracta d’un cobertor automàtic de lamel·les que ens proporciona seguretat, protecció davant la bruticia i la pols i alhora ens ajuda a mantenir la temperatura de l’aigua i a evitar-ne la seva evaporació.

L’accionament de l’enrotllador automàtic es du a terme simplement girant la clau que introduirem en el pany instal·lat en un dels extrems, que posa en marxa el motor. L’obertura pot ser total o parcial i  ens ocuparà tan sols uns segons.

La coberta supera en escreix les exigències de la normativa NF 90-308 referent a la seguretat en les piscines.

Tal i com succeeix en aquesta instal·lació, podem adaptar la coberta per a la seva piscina, independentment de la forma que tingui. Escales romanes, formes arrodonides, extrems triangulars o trapezoidals, etc…

Opcionalment, li oferim la possibilitat d’escollir alimentar el motor de la coberta mitjançant corrent elèctrica convencional o emprant un alimentador solar.

Compatible en piscines que ja gaudeixen d’una coberta alta d’alumini i policarbonat, ajudant a mantenir la temperatura de l’agua i controlar-ne l’evaporació de l’aigua i conseqüent condensació o vapor.

Gaudeixi del seu cobertor de piscina tipus persiana enrotllable de fabricació francesa, ara amb un preu imbatible. Demani’ns pressupost orientatiu sense cap mena de compromís. El rebrà en poques hores.