Coberta automàtica per piscina amb motor solar

cubierta enrollable

Una coberta de piscina enrotllable i motoritzada sense necessitat de fer cap instal·lació elèctrica ?

Us presentem la coberta externa solar. Es tracta d’un cobertor de persiana que s’instal·la en molt poques hores i que no necessita alimentació elèctrica ni instal·lació de cap mena de cablejat.

La coberta solar  incorpora un sistema de captadors solars que alhora alimenten unes bateries. Aquestes, resten protegides dins d’un dels peus de l’enrotllador de persiana.

D’aquesta manera, ens assegurem que fins i tot en meitat de la nit o en períodes de nula llum solar disposem de 40 obertures i tancaments de la coberta. Les bateries de liti, regulades electrònicament, tenen una alta capacitat i ens asseguren un alt rendiment amb una mínima necessitat d’insolació.

La coberta automàtica s’accionarà mitjançant una botonera amb clau de seguretat incorporada en el mateix xassís del cobertor. El motor, de 24V segons normativa europea, farà rotar l’eix que recollirà la persiana de sobre la làmina d’aigua. Aquest eix, podrà ser opcionalment de material composite, gaudint d’aquesta manera d’una garantia de 15 anys.

Com en tots els nostres cobertors automàtics de piscina, la coberta està certificada sota normativa NF francesa que ens assegura resistència davant possibles accidents dels més petits de casa o caiguda accidental d’animals domèstics.

Piscina neta, amb la màxima seguretat i conservació d’una bona temperatura de l’aigua.

La coberta de piscina solar, pot equipar lamel·les tipus persiana fabricades amb PVC o bé amb policarbonat transparent, blau o gris.