Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, entendemos que aceptas su uso. Más información x Cerrar

Velsa baixa 930 420

Cobertes de piscina baixes

Cobertes baixes Telescòpiques

Cobertes per a piscina amb alçades que van dels 80 cm als 190 cm. Amb amplades de fins 6,5 m i formades per mòduls que lliscaran de manera independent i podran ésser recollits l’un dins l’altre en un dels extrems de la zona de bany. Opcionalment, podrem obrir totalment o parcalment els mòduls centrals per tal de ventilar la coberta durant els mesos temperats.

Panel·lades mitjançant policarbonat compacte i transparent o bé emprant policarbonat cel·lular amb càmara d’aire i major aïllament. L’accés a l’nterior de la coberta de la piscina podrà fer-se a través de les portes practicables en un dels seus frontals i també emprant les obertures correderes corbades que podrem instal·lar en els laterals.

Les nostres cobertes de piscina són les més segures en situacions de vent intens, gràcies al seu sistema de rodaments extra pla de menys d’un cm d’alçada. Cobertes de piscina segures, de fàcil moviment i diferents opcions d’obertura.

 

Cobertes fins a 2 metres d’alçada:

 

Coberta assimètrica 1,9m alçada:

 

 

Cobertes de menys de 1,2 metres d’alçada:

 

Cobertes baixes Fixes

Coberta per a piscina de fins a 1m d’alçada que anirà fixada al terra mitjançant cargoleria d’acer inoxidable. A l’hora de gaudir de la piscina, podem elevar casascun dels mòduls de la coberta de manera independent o bé desmuntar-los totalment i guardar-los en el seu magatzem o zona destinada, l’un sobre l’altre.

D’altra banda, Cobercat instal·larà una porta corredera en el mòdul que desitgi i d’aquesta manera podrem entrar a la piscina des del punt on tenim la nostra escala.

Catàleg ›