Cobertes de piscina econòmiques

Cobercat disposa d’una coberta per a piscina amb dos metres d’alçada amb el mateix preu que una coberta baixa. Es tracta d’una cobertura mòbil formada per diferents mòduls telescòpics que es mouen de manera independent podent obrir l’estructura pel lloc que més ens interessi en cada moment.

L’alçada de la coberta demostra ésser molt interessant  quan tenim una zona de platja fora de la piscina per poder entrar a la coberta totalment drets, especialment si l’accés es du a terme a través d’una porta lateral, però també a través d’una porta en el frontal.

Tant els laterals com els frontals poden ésser instal·lats mitjançant policarbonat transparent o bé emprant policarbonat cel·lular, menys transparent però més aïllant.

En el cas que presentem en la galeria de fotografies, la coberta compta amb tres mòduls telescòpics, que tanquen la piscina adaptant-se a la coronació. L’accés a la piscina coberta  s’ha instal·lat en un dels laterals de manera que accedim directament a les escales laterals. La coberta podrà ser apartada totalment de sobre la làmina d’aigua en època estival o quan vulguem netejar la piscina amb comoditat. El color en el que s’ha lacat l’alumini és d’una tonalitat i textura forja marró, molt adient en ambients com el que ens oferia el projecte en aquesta ocasió..

Com sempre i per diverses raons que en breu us exposarem en una entrada en el nostre blog, estem convençuts de que les cobertes telescòpiques per a piscina han de lliscar sobre un sistema de guies fixades al terra. Faciliten el moviment, salven les irregularitats del terra, permeten l’obertura independent dels mòduls centrals, i sobretot i en referència a zones ventoses, ens garanteixen una seguretat màxima davant a vents de fins a 140 km/h.

Els preus de la coberta de piscina de mitjana alçada, són els mateixos que els d’una coberta baixa telescòpica però ens ofereixen més espai i més opcions a l’hora d’adaptar-nos a les seves necessitats.

[nggallery id=34]