Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, entendemos que aceptas su uso. Más información x Cerrar

Coberta enrotllable per piscina econòmica

Us presentem una nova coberta de persiana per piscina. Es tracta de la Coberta Zita, la germana petita de la coberta automàtica per piscina  Immersa.

Aquesta coberta enrotllable per a piscina ens presenta dues grans novetats respecte la Immersa:

– No cal conectar-la a la corrent i per tant la seva instalació serà més econòmica. El motor s’accionarà mitjançant el comandament a distància    amb bateria recarregable incorporada (Niquel MH 24V). Podrem carregar  l’acumulador elèctric d’aquest comandament  en qualsevol punt de casa nostra. Quan volguem accionar la persiana de la piscina, endollarem el comandament en l’endoll instal·lat al costat de la coberta i posarem en marxa el recollidor automàtic de sobre la piscina.

– No necessitem instal·lar el separador de PVC en l’interior de la piscina ni la tapa protectora en la seva part superior. La coberta automàtica per piscina Zita, s’ha dissenyat per tal que la mateixa persiana sigui l’encarregada de protegir el recollidor de lamel·les una vegada el cobertor s’hagi cargolat.

D’aquesta manera, podem oferir-los una persiana enrotllable per tal d’instal·lar-la a l’interior de la piscina i amb un preu imbatible.

Fins a un 40% més econòmica que les seves competidores !! (Demani’ns pressupost sense compromís)

En el video, demostració de funcionament de les nova coberta automàtica de piscina tipus persiana enrotllable.

Cobertor per a piscina tipus persiana per a piscines de fabricació francesa, única que supera àmpliamentamb (més d’un 50% suport de pes al damunt seu) la normativa NF P 90-308 relativa a la seguretat davant caigudes sobre la seva superfície.

Les lamel·les poden ésser de quatre color diferents, depenent de l’ambientació que vulgui aconseguir. Fabricades en PVC de nova generació i amb seccions més gruixudes anti taques i raigs UV, són compatibles als tractaments amb clor i sal de la seva piscina.