Coberta Àgora

Aquesta coberta de piscina, és destinada principalment a piscines de nova construcció. La coberta de piscina Agora ens ofereix seguretat, neteja, prolongació de la temporada de bany i tot, sense haver de prescindir de l’ús de la superficie de la piscina per a qualsevol activitat durant el temps en el que no gaudim de l’aigua. Així doncs, podrem utilitzar la superfície de sobre la piscina per qualsevol activitat. Des de fer-ne una zona habitable durant les seves cel·lebracions en el jardí, utilitzar-lo en els jocs dels més petits o fer-ne la zona de relax.

Durant l’estiu, només una tapa de fusta arran de terra, delatarà que vostè gaudeix d’una coberta per a piscina integral. Agora, és la coberta de piscina que desapareix sota el mateix terra sense deixar indicis de la seva existència.

El sistèma mecànic elèctric, és l’encarregat d’elevar la tapa de fusta que descansa a nivell de terra i començar a distribuïr les plaques sobre la làmina de l’aigua. La coberta, totalmet rígida, té una resistència de més de 200 kg per metre quadrat.

Totalment silenciosa i equipada amb sensors d’infrarrojos que bloquegen el cobertor de la piscina en cas que algun cos estrany caigui al sobre seu durant els processos d’obertura o tancament.